تاریخ انتشار : جمعه 5 بهمن 1403 - 7:05
کد خبر : 11505

صدور قرار تأمین باید متناسب با جرم باشد/ قضاوت مهندسی اجرای قانون است

صدور قرار تأمین باید متناسب با جرم باشد/ قضاوت مهندسی اجرای قانون است

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، محمد رزم رئیس کل دادگستری استان در آیین تحلیف قضات جدید حوزه‌های قضایی استان مبنای قضاوت را صدور آرای عادلانه و امنیت‌آفرین عنوان کرد و اظهار کرد: قضاوت مهندسی اجرای قانون است و قاضی در صدور آرا باید تقوا، عدالت، مردم‌داری و رعایت اصول اخلاق

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، محمد رزم رئیس کل دادگستری استان در آیین تحلیف قضات جدید حوزه‌های قضایی استان مبنای قضاوت را صدور آرای عادلانه و امنیت‌آفرین عنوان کرد و اظهار کرد: قضاوت مهندسی اجرای قانون است و قاضی در صدور آرا باید تقوا، عدالت، مردم‌داری و رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای را سر لوحه کار خود قرار دهد.

وی افزود: رأی قاضی هنگامی که مستدل و متقن باشد امنیت و آرامش اجتماعی را برای مردم به ارمغان می‌آورد.

رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بخش مهمی از سیاست‌های قوه قضاییه برای قضا زدایی به عملکرد قضات باز می‌گردد که بتوانند با رعایت آداب قضا نسبت به اجرای عدالت، اصلاح ذات‌البین، و اعمال قانون با در نظر گرفتن اصل تساوی و احترام به حقوق و منزلت شهروندان اقدام کنند.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش جرایم به ویژه در حوزه سایبری و فضای مجازی قضات دادگستری باید دائماً در پی ارتقای سطح علمی خود باشند. افزایش دانش قضات هم بر کیفیت و کمیت رسیدگی به پرونده‌ها موثر است و هم به ارتقای سطح آموزش جامعه حقوقی کمک می‌کند.

رزم در بخشی از سخنان خود با بیان برخی از نکات قضایی، خاطرنشان کرد: صدور قراهای تأمین کیفری به نوعی تفهیم اتهام به متهم و تضمین حضور وی در مرحله تحقیقات، رسیدگی و اجرای حکم است و لذا ضرورت دارد که این قرارها متناسب با جرم متهمین صادر شوند.

وی افزود: صدور قرارهایی همچون وثیقه و کفالت باید در ساعات اولیه وقت اداری باشد تا متهم زمان کافی برای معرفی کفیل و یا سپردن وثیقه را داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری در پایان به قضات جدیدالورود دستگاه قضایی استان توصیه کرد در کنار امر قضاوت برای اصلاح ذات‌البین و تشویق طرفین دعوا به صلح و سازش نیز تلاش کنند چراکه فصل خصومت موجب رفق و رحمت میان اصحاب دعواست.

ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مجوز