تاریخ انتشار : شنبه 31 شهریور 1403 - 8:05
کد خبر : 6393

با وحدت و یکپارچگی به سوی آینده‌ای افتخارآفرین حرکت می‌کنیم

با وحدت و یکپارچگی به سوی آینده‌ای افتخارآفرین حرکت می‌کنیم

حجت‌الاسلام والمسلیمن سید ابوالحسن فاطمی امروز ۳۰ شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت اول شخص عالم امکان، اشرف رسل، حضرت خاتم‌الانبیا محمد مصطفی(ص)، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با آن شخصیت عظیم، مردم چهارمحال و بختیاری را مورد عنایت قرار داده و دست پدری بر سر استان کشیدند. امام

حجت‌الاسلام والمسلیمن سید ابوالحسن فاطمی امروز ۳۰ شهریورماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد، با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت اول شخص عالم امکان، اشرف رسل، حضرت خاتم‌الانبیا محمد مصطفی(ص)، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با آن شخصیت عظیم، مردم چهارمحال و بختیاری را مورد عنایت قرار داده و دست پدری بر سر استان کشیدند.

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: امید است در کنار یکدیگر در مسیر امیرالمونین (ع)، با همکاری و همیاری به سوی آینده‌ای درخشان و پر امید با وحدت و یکپارچگی حرکت کنیم.

وی ضمن تشکر از زحمات ۱۳ ساله حجت‌الاسلام نکونام، گفت: ایشان برای توسعه و پیشرفت استان تلاش بسیاری کردند، از زحمات ایشان قدردانی و با دعای خیر بدرقه‌شان می‌کنیم.

وی با اشاره به مناسبت پنجم مهرماه شکستن حصر آبادان، گفت: این روز برای ملت ایران بسیار مهم بود و به برکت خون شهدا و دلاوری‌های رزمندگان، جانبازان و ایثارگران یک وجب از خاک کشور به دشمن داده نشد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز هفته دفاع مقدس، ادامه داد: در طول تاریخ ایران جنگ‌های بسیاری اتفاق افتاده است که کشور ما در برخی از آن‌ها موفق بوده و در برخی شکست خورده، اما به برکت اخلاص امام خمینی (ره) هفته دفاع مقدس مایه افتخار مردم است.

وی ضمن تشکر از حضور مسئولان کشوری و استانی در آیین تکریم و معارفه نماینده ولی فقیه، خاطرنشان کرد: امید است با تلاش، وحدت و یکپارچگی به سوی آینده‌ای افتخار آفرین حرکت کرده و نسل آینده که ایران‌مداران فردا خواهند بود، درخشان باشند.

ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مجوز